Tarte Tatin

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe de in een platte aluminium pan, samen met de en verhit totdat de begint te karamelliseren.
  2. Snijd de doormidden, leg ze met de platte kant in de pan in de olie,(de bodem moet bedekt zijn) verhit totdat de zacht worden, kruid met en en schik de ertussen.
  3. Doe bloem, , kaas en in de keukenmachine en draai totdat er een kruimelig mengsel ontstaat.
  4. Kruid met , voeg toe en kneed tot een soepel deeg.
  5. Rol het deeg uit tot een cirkel, iets groter dan de pan, leg deze over de en druk de zijkanten naar beneden.
  6. Zet de pan gedurende 15-20 minuten in een oven op 220 graden Celcius en bak gaar en bruin.
  7. Keer de inhoud om op een serveerschaal, laat 10 minuten afkoelen en serveer.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Tarte Tatin

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tarte Tatin
VariatieAantalGang
Tarte Tatin3Taart en gebak
Hartige tarte tatin1Hartige taarten
Snelle tarte tatin1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • patentbloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en goudse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en goudse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tarte Tatin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit recept heeft niets te maken met een Tarte Tatin, je moet er aan toevoegen dat dit om een hartige Tarte Tatin gaat, hij lijkt me wel lekker, ik ga hem zeker eens maken. Hartelijke groet, Shiva.
shiva 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
225 kcal
11%900 kcal
Vetten
16 g.
22%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tarte Tatin