Allergie informatie: Spinaziepizza met knoflook en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram + een beetje bloem
- suiker
- zout
- peper
- 2 zakjes gedroogde gist (à 7 gram)
- 6 eetlepels olijfolie
- 800 gram vers spinazie
- 2 uien
- 6 teentjes knoflook
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 400 milliliter gezeefde tomaten
- cayennepeper
- 2 bollen mozzarella (à 125 gram)
- 200-300 gram garnalen
- bakpapier
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Spinaziepizza met knoflook en garnalen
- Allergieen informatie