Allergie informatie: Quiche met witlof, prei en ham
Terug naar het receptIngrediënten
- VOOR HET DEEG:
- 250 gram bloem
- 125 gram boter
- zout
- 2 eidooiers
- VOOR DE VULLING:
- 25 gram boter plus wat extra voor het invetten
- 2 stronken witlof (nerven verwijderd en in repen gesneden)
- het wit van 2 preien, in dunne ringen
- 250 gram ham, in blokjes
- 2 (gras)eieren
- 2 eidooiers
- 2,5 deciliter slagroom
- 150 gram geraspte belegen kaas
- zout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Quiche met witlof, prei en ham
- Allergieen informatie