Allergie informatie: Provençaalse quiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 plakjes diepvriesbladerdeeg
- 400 gram ontvelde scholfilets
- 1 blikje ansjovisfilets
- 4 rode uien, in ringen
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepels provencaalse kruiden
- 1/2 blik haricots verts, uitgelekt
- 5 eieren
- 1 zakje champignonsauspoeder
- 150 gram geraspte jong belegen kaas
Meer Recepten
- Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Provencaalse-Hamburger
Met rundergehakt, ui en tijm uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533 - Provencaalse mosselen
Met mosselen, ui en kruidenboter uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - hendriks37 - Provencaalse groentesoep
Met basis voor groentesoep, rozemarijn, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Maaltijdsoepen - peterstam - Provencaalse kruidenmix
Met rozemarijn, bonenkruid en basilicumblad uit Frankrijk
20 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Provençaalse quiche
- Allergieen informatie