Allergie informatie: Marokkaanse gehakttaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 500 gram rundergehakt
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel kaneel
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 12 velletjes filodeeg, ontdooid
- 1 mespunt gemalen kruidnabel
- 2 theelepels gemalen komijn
- 1 theelepel kerrie
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 50 gram rozijnen
- 3 eetlepels gesnipperde koriander
- 5 eetlepels gesnipperde peterselie
- 50 gram boter
- zout
- peper
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Marokkaanse kip
Met kip, wortel en aardappelen uit Nederland
2 porties - 1 uur
Hoofdgerechten - lyavangelder - Marokkaanse salade
Met aubergines, rode paprika en cayennepeper uit Marokko
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - azuro - Marokkaanse Lamskebab
Met lamsvlees, komijn en oregano uit Marokko
4 porties - 20 minuten
Vlees - azuro - Marokkaanse kippenvleugels
Met kippenvleugels, olijfolie en paprikapoeder uit Marokko
4 porties - 1 uur
Gevogelte - srhir76
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Marokkaanse gehakttaart
- Allergieen informatie