Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaastaart (12-16 personen) recept
Kaastaart (12-16 personen) recept

Kaastaart (12-16 personen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van waterkers steeltjes afsnijden. In weinig water en zout waterkers 2 minuten koken. Onder koud water afspoelen. Fijn pureren. Gelatine in ruim water 5 minuten weken. Waterkerspuree verhitten. Gelatine uitknijpen. Van vuur af gelatine in puree oplossen. Roomkaas en slagroom luchtig kloppen. Waterkerspuree en edammerkaas erdoor scheppen. Patevorm bekleden met 3/4 van de Kernhem Kaasmengsel erin doen. Afdekken met de rest van de Kernhem. In koelkast in 3 uur laten opstijven. Uit roggebrood sterretjes snijden en er de taart mee garneren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaastaart (12-16 personen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven