Allergie informatie: Hartige taart met zalm met broccoli
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 koppen patentbloem
- 200 gram roomboter, koud, in snippers
- 125 cc ijs water
- 5 gram zout
- voor de vulling:
- 250 gram broccoli
- 300 gram verse zalmfilet
- 1 eetlepel citroensap
- 6 sneetjes oud witbrood
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 5 eieren (middel groot)
- 200 milliliter crème fraiche
- 250 milliliter melk
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 125 gram kerstomaatjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Hartige taart met zalm met broccoli
- Allergieen informatie