Allergie informatie: Hartige taart met gehakt en cantharellen
Terug naar het receptIngrediënten
- VOOR HET DEEG:
- 250 gram bloem
- 50 gram boter
- 150 milliliter melk
- 2 theelepels bakpoeder
- VOOR DE VULLING:
- 250 gram cantharellen (of paddenstoelen melange)
- 500 gram rundergehakt
- 2 flinke sjalotten (gesnipper)
- 50 gram mager gerookt spek (fijn)
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 1 eetlepel olijfolie
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- VOOR DE TOPPING:
- 250 gram crème fraîche
- 250 gram zure room
- 1 eetlepel maïzena
- 4 eetlepels mayonaise
- 20 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 1 sjalotje (fijngesnipperd)
- vers gesnipperde peterselie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Hartige taart met gehakt en cantharellen
- Allergieen informatie