Allergie informatie: Geitenkaas-kerstomatentaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rol bladerdeeg
- 400 gram kerstomaten
- 200 gram geitenkaas
- 2 eetlepel tapenade van zongedroogde tomaten
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- peper en zout
- olijfolie
- handvol verse basilicum
- 1 eigeel
Meer Recepten
- Meloen met geitenkaas
Met meloen, geitenkaasjes en witte wijnazijn uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Nagerechten - lucyvader - Vijgen met warme geitenkaas
Met geitenkaas, honing en vijgen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Pakje geitenkaas met peer en Luikse siroop
Met geitenkaasje, peer en perensiroop uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Warm - ingeroosje - Geitenkaasjes met honing op een bedje van rucola
Met geitenkaas, rucola en pijnboompitten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - louca - Aubergine met geitenkaas
Met aubergine, geitenkaas en trostomaatjes uit Griekenland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - lonneke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Geitenkaas-kerstomatentaart
- Allergieen informatie