Allergie informatie: Franse uienquiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 375 gram bloem
- 1 ei
- 1 snufje zout
- 105 gram boter
- 0,5 blokje gist
- circa1,75 deciliter lauwe melk
- 750 gram uien
- 150 gram rookspek
- 150 milliliter crème fraîche
- 3 kleine eieren
- zout
- karwijzaad bloem voor het uitrollen
- boter voor invetten
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Franse uienquiche
- Allergieen informatie