Allergie informatie: Flensjestaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram champignons
- 600 gram rul gebakken gehakt
- 50 gram sjalotjes
- 50 gram boter
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- peper en zout
- Bechemelsaus:
- 50 gram boter
- 60 gram bloem
- 2 deciliter melk
- flensjes beslag:
- 100 gram bloem
- 50 gram gesmolten boter
- 2 eieren
- 300 milliliter volle melk
Meer Recepten
- Flensjestaart met gerookte zalm en verse spinazie
Met bloem, gerookte zalm en eieren uit Nederland
8 taarten - 20 minuten
Voorgerechten - madydhaese - Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache
Met bloem, melk, mascarpone uit Nederland
4 taarten - 2 uur en 30 minuten
Taart en gebak - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Flensjestaart
- Allergieen informatie