Allergie informatie: Broccoli-bloemkoolschotel met gehakttaartjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram broccoli, in roosjes
- 250 gram bloemkool, in roosjes
- 500 gram half-om-half gehakt of rundergehakt
- 1 ei
- 4 eetlepels paneermeel
- 75 gram geraspte belegen kaas
- 100 gram magere gerookte spekreepjes
- zout en versgemalen peper
- (hot) tomatenketchup
- 6 cherry-/kerstomaten, gehalveerd
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 blik tomatenblokjes op sap
- 2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen
- muffinvorm met 12 kleine holten, ingevet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Broccoli-bloemkoolschotel met gehakttaartjes
- Allergieen informatie