Allergie informatie: Asperge broccolitaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram witte asperges, geschild en in stukken van 4 centimeter
- 250 gram broccoli, in roosjes
- 25 gram boter
- 6 plakjes bladerdeeg, ontdooid
- 1 ui, gesnipperd
- 100 gram geraspte parmezaanse kaas
- 3 eieren
- 100 milliliter slagroom
- 100 milliliter half volle melk
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- zout en vers gemalen peper
Meer Recepten
- Borrelhapje ham asperges
Met ham en asperge uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harwoon - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Asperge-biersoep
Met asperges, witbier en aspergesaus uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Soepen - toineke - Asperge met walnootdressing
Met walnootolie, asperges en doperwten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jacob - Asperge-tomatensalade
Met groene asperges, groene olijven en tomaatjes uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Salades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Asperge broccolitaart
- Allergieen informatie