Allergie informatie: Altijd goed geitenkaas taart
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bakje kastanjechampignons
- 250 gram prei
- 150 gram zachte geitenkaas
- 3 eieren
- 125 milliliter creme fraiche
- 1 blikje croissantdeeg
- pijnboompitjes
- paneermeel
- peper
- zout
- kerrie
- quichevorm + oven
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Scroppino
Met ijs, wodka en wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Cocktails - vivaitalia - Mispel-likeurtje
Met mispels, jenever en kandijsuiker uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Dranken - azuro - Meloen met geitenkaas
Met meloen, geitenkaasjes en witte wijnazijn uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Nagerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Altijd goed geitenkaas taart
- Allergieen informatie