Allergie informatie: Witlof en ham in bechamelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 struikjes witlof
- zout
- 35 gram boter
- 30 gram gezeefde bloem
- 3 deciliter melk
- 6 eetepels fijn geraspte extra belegen of oude kaas ca. 75 gram
- peper uit de molen
- 8 plakken gekookte ham, samen ca. 175 gram
- 20 gram boter extra
Meer Recepten
- Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Witlof en ham in bechamelsaus
- Allergieen informatie