Allergie informatie: Venkel even iets anders
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram venkelknollen
- 1 bolletje mozzarella
- zout
- 25 gram boter
- 2 eetlepels geraspte belegen kaas
- 2 venkelknollen
- zout
- 4 eetlepels geraspte belegen kaas
- 1/8 liter room
Meer Recepten
- Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Zalmcarpaccio met venkel en sinaasappeldressing
Met zalm, venkel en pijnboompitten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Koud - peterstam
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Venkel even iets anders
- Allergieen informatie