Allergie informatie: Toemis Snijbiet Oedang
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram snijbiet
- 150 gram gepelde garnalen
- 1 stuks fijngesneden ui
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1/2 theelepel laos
- 1 eetlepel assemwater
Meer Recepten
- Galicische bonensoep
Met schenkel, bacon, runderpoulet uit Spanje
6 porties - 1 uur en 40 minuten
Soepen - lekker_koken - Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus)
Met rode poon, groene rawits en rode ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal goreng oedang (pittig gekruide garnalen uit de Javaanse keuken)
Met garnalen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Toemis Polleng
Met garnalen, santen en erwten uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Soepen - 34533 - Toemis kacang panjang (kouseband met garnalen)
Met kouseband, garnalen en laos uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Toemis snijbiet oedang
- Allergieen informatie