Allergie informatie: Toemis Snijbiet
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram snijbiet
- 200 gram gepelde grote garnalen
- 3 stuks fijngesneden ui
- 2 stuks fijngesneden knoflook
- 2 theelepels trassi
- 2 stuks gesneden kleine tomaten
- 4 stuks grofgesneden lombok
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel suiker
- 0,25 liter bouillon
Meer Recepten
- Snijbiet met knoflook
Met snijbiet, knoflook en thaise vissaus uit Vietnam
2 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Galicische bonensoep
Met schenkel, bacon, runderpoulet uit Spanje
6 porties - 1 uur en 40 minuten
Soepen - lekker_koken - Toemis Ikan Merah (gepocheerde rode ponen in rode saus)
Met rode poon, groene rawits en rode ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Toemis Polleng
Met garnalen, santen en erwten uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Soepen - 34533 - Toemis kacang panjang (kouseband met garnalen)
Met kouseband, garnalen en laos uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Toemis snijbiet
- Allergieen informatie