Allergie informatie: Tjarantjam (groente gerecht)
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram taugé
- 0,5 courgette
- 0,5 aubergine
- 0,5 rettich
- 1 paprika
- 0,5 deciliter olie
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 0,5 zakje klapper moeda
- 0,5 eetlepel asem
- 1 deciliter water
- boemboe’s:
- 1 plakje kentjoer
- 1 theelepel sambal oelek
- 2 theelepels suiker
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Tjarantjam (groente gerecht)
- Allergieen informatie