Allergie informatie: Thaise Boontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram biefstuk, in dunne reepjes
- 250 gram sperziebonen, in reepjes
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 0,5 stuks fijngesneden ui
- 2 stuks lombok zonder zaad, in reepjes
- 2 stuks fijngesneden lombok
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 0,5 theelepel grofgemalen peper
- 2 stuks daon djeroekpoeroet
- 1 eetlepel nam plah
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels rijstazijn
- basilicumblad
- whiskey
Meer Recepten
- Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Thaise boontjes
- Allergieen informatie