Allergie informatie: Taugeh Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram taugeh
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks ui, in dunne ringen
- 125 gram varkensvlees, in blokjes
- 250 gram garnalen
- 1 kopje fijngeknipte bieslook
- 1 theelepel versgemalen peper
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- bindmiddel
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Surinaamse Quorn
Met quorn, taugeh en paprika uit Suriname
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Taugeh goreng
- Allergieen informatie