Allergie informatie: Tarka dal (Linzenmoes met knoflook en tomaten)
Terug naar het receptIngrediënten
- Moes:
- 500 gram rode linzen
- 50 gram ghee
- 1 middelgrote gesnipperde ui
- 1 gesnipperd teentje knoflook
- 1,5 theelepel kurkuma
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 liter water
- 4 verse groene chilipepers, ontpit
- deklaag:
- 2 eetlepels sesamolie
- 4 gesnipperde teentjes knoflook
- 1 kleine gesnipperde ui
- 1 theelepel lavaszaad
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge