Allergie informatie: Sperziebonen met kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram halfgaar gekookte sperziebonen
- 1 stuks ui, in kwart ringetjes
- 3 teentjes fijngemaakte knoflook
- 1 stuks Spaanse peper, in dunne ringetjes
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel kardemom
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel zout
- 125 milliliter dikke santen van een blokje
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sperziebonen met kerrie
- Allergieen informatie