Allergie informatie: Sperziebonen gesmoord in kokosmelk
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sperziebonen
- 1 blikje kokosmelk
- 2 teentjes knoflook, fijngeperst
- 1 grote ui, gesnipperd
- (olijf)olie
- seroendeng
- zout
- peper
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Agar Pisang ( bananengelei)
Met agar-agar, kokosmelk en banaan uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sperziebonen gesmoord in kokosmelk
- Allergieen informatie