Allergie informatie: Sevillaanse kikkererwten met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram diepvries spinazie
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 knoflooktenen
- 1 snee volkorenbrood, geroosterd
- 0,5 theelepel komijn
- 10 zwarte peperkorrels
- rode pepersnippers
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel Spaanse paprika (gerookte)
- 1 eetlepel wijazijn
- 250 milliliterl water
- 1 pot gekookte kikkererwten (afgegoten, houd wat vocht achter)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sevillaanse kikkererwten met spinazie
- Allergieen informatie