Allergie informatie: Sambal Goreng Paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks ontpitte paprika, in repen
- 3 eetlepels fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sambal trassi
- 1/2 theelepel sereh
- 1 stuks daon salam
- 1 kopje dikke santen
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sambal goreng paprika
- Allergieen informatie