Allergie informatie: Sambal Goreng Kol dan Djagoeng
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram half-om-half gehakt
- 1 blikje mais
- 0,5 stuks spitskool, in stukjes
- 2 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1,5 theelepel djinten
- 2 theelepels sambal trassi
- snufje ve-tsin
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sambal goreng kol dan djagoeng
- Allergieen informatie