Allergie informatie: Sambal goreng boontjes-Tahoe
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram sperziebonen, in stukjes (beetgaar)
- 1 blok tahoe, in blokjes
- 6 stuks petehbonen, in reepjes
- 250 milliliter dikke santen
- 3 stuks fijngesneden sjalotten
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 1 theelepel suiker
- 1 daon salam
- 2 daon djeroekpoeroet
- zout naar behoeven
- olie
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sambal goreng boontjes-tahoe
- Allergieen informatie