Allergie informatie: Sambal Goreng boontjes 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram sperzieboontjes
- 2 stuks witte ui
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel trassi
- 1 eetlepel sambal oelek
- 2 theelepels bruine basterdsuiker
- 25 gram santen (in 1 kopje water)
- peper en nootmuskaat naar smaak
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sambal goreng boontjes 2
- Allergieen informatie