Allergie informatie: Sambal Goreng Boontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram in stukken van 3 centimeter gesneden sperziebonen
- 4 kemirienoten
- 4 eetlepels gesnipperde ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel sambal oelek
- stukje trassi van ongeveer twee centimeter
- 1 koffielepel sereh (of 1 verse sereh)
- 1 koffielepel laos (of 5 schijfjes vers)
- 1 eetlepel Thaise vissaus (Nam Pla)
- 100 gram santen (blok)
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1 maggiblokje
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sambal goreng boontjes
- Allergieen informatie