Allergie informatie: Sajoer Lodeh
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram bloemkoolroosjes
- 200 gram boontjes
- 200 gram worteltjes
- 200 ram witte kool
- 0,5 rode of groene paprika
- 3 groene lomboks of 2 rode (hetzelfde als spaanse peper)
- eventueel 0,25 terong (hetzelfde als aubergine)
- 1 klein blikje maiskolfjes
- 1 blikje reboeng (= bamboe)
- 250 gram schenkel of soepvlees
- 1 tempeh
- wat petehbonen
- 5 kemeries (zijn noten)
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel djinten
- 1 flinke dobbelsteen trassie
- 2 schijfjes laos
- 2 blaadjes salam (indonesche laurier)
- 1 ui
- 0,25 blok santen (kokosmelk)
- 3 tenen knoflook
- 2 tot 4 maggiblokjes
- olie
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer ikan pedah (gezouten vis)
Met gezouten vis, aubergine en garnalen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer lodeh
- Allergieen informatie