Allergie informatie: Sajoer lodeh
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel olie
- 1 gesnipperde ui
- fijngehakte tenen knoflook (naar smaak)
- 3 fijngesneden tomaten
- sambal badjak
- sambal oelek
- rode peper
- 250 milliliter groentebouillon
- 250 gram sperziebonen
- 1 pak paksoi
- 1 pak broccoli
- 200 milliliter kokosmelk
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer Cran Cam (kip in bouillon)
Met kipfilet, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sajoer boontjes met kip en mihoen
Met sperziebonen, gerookte kipfilet en mihoen uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Miegerechten - durna06 - Sajoerboontjes met oosterse gehaktballetjes
Met gele rijst, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - maris76
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer lodeh
- Allergieen informatie