Allergie informatie: Sajoer kool met spekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 3/4 stuks spitskool, grof gesneden
- 250 gram magere spekreepjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1/2 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel laos
- 1 stuks salamblad
- 1/2 kopje santen
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer kool met spekjes
- Allergieen informatie