Allergie informatie: Sajoer Godok Santen
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram witte kool, in blokjes
- 6 stuks petehbonen, in reepje
- 1 stuks aubergine, in blokjes
- 4 stuks halfrijpe tomaten, in partjes
- 150 gram sperciebonen, gehalveerd
- 3 kopjes dunne santen
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 100 gram gepelde garnalen
- 2 stuks salamblad
- 1 stuks djeroekpoeroetblad
- 1/2 theelepel ve-tsin
- 2 stuks rode pepers, in ringen
- 1/2 kopje dikke santen
- 1 theelepel ketoembar
- 1/2 theelepel djinten
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 1 theelepel trassi
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer godok santen
- Allergieen informatie