Allergie informatie: Sajoer boontjes-tahoe
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram sperziebonen
- 1 blok tahoe, in blokjes
- 1 stuks ui, in ringen
- 2 teentjes fijn gesneden knoflook
- 0,5 theelepel trassi
- 1 stuks ontvelde tomaat, in kleine stukjes
- 4 stuks grof gesneden lombok
- 2 stuks daon salam
- 0,5 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel Thaise vissaus
- 0,25 theelepel suiker
- 250 centiliter water
Meer Recepten
- Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajor Boontjes
Met sperziebonen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - sfreak - Koolsoep met Tahoe
Met chinese kool, tahoe en shii-take uit China
4 porties - 30 minuten
Soepen - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer boontjes-tahoe
- Allergieen informatie