Allergie informatie: Sajoer boontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond sperziebonen, in stukken gesneden
- 3 ons hachee vlees
- 5 tomaten, in partjes gesneden
- 6 sjalotjes, fijn gesneden
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 stukje laos
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 stukje trasi bakar
- 4 salamblaadjes
- zout
- suiker naar smaak
Meer Recepten
- Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajor Boontjes
Met sperziebonen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - sfreak - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer boontjes
- Allergieen informatie