Allergie informatie: Roomgroente met eekhoornjesbroodpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
- 250 milliliter melk
- 1 kilo kruimige aardappels
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 1 bloemkool
- 500 gram broccoli
- 250 gram worteltjes
- 250 gram kleine champignons
- 1 kleine ui
- 3 eetlepels + een beetje boter
- 1 eetlepel afgestreken bloem
- 150-200 milliliter slagroom
- 100 gram geraspte Goudse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Roomgroente met eekhoornjesbroodpuree
- Allergieen informatie