Allergie informatie: Romeinse erwten a la Apicius
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 koppen vers gedopte erwten
- totaal 1 eetlepel van een takje dille, basilicum en koriander, fijngehakt
- 3 eetlepels gehakte prei
- 1 teen geperste knoflook
- 2 blaadjes lavas (=maggiblad= Liebstockel), gehakt
- 1/8 liter witte wijn
- 1/8 liter groentebouillon
- 1 eetlepel olijfolie.
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Snert
Met erwten, prei en platte rib uit Nederland
1 portie - 3 uur
Winter - fransenriet - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Arroz amb conill: rijst met konijn
Met konijn, rijst en artisjokken uit Spanje
4 porties - 1 uur
Wild - keukenwonder - Rosti pumple
Met aardappels, uien en paprika uit Colombia
5 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - Taibahr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Romeinse erwten a la apicius
- Allergieen informatie