Allergie informatie: Rode kool uit de Slowcooker
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode kool, geraspt
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 eetlepels palmbloesemsuiker
- 1 eetlepel biologische appelstroop zonder toegevoegde suikers
- 3 kleine appels, geschild en in blokjes gesneden
- 2,5 deciliter zelf gemaakte groentebouillon
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- 0,5 theelepel gemalen fenegriek
- 0,5 theelepel gemalen kardemom
- 0,5 theelepel gemalen gember poeder
- 1 laurierblaadje
- 1 klein pijpje kaneel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Rode kool uit de slowcooker
- Allergieen informatie