Allergie informatie: Rode kool met sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram rode kool
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels azijn
- 3 eetlepels rode wijn
- 2 eetlepels rietsuiker
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Rode kool met sjalotjes
- Allergieen informatie