Allergie informatie: Rode kool met gebakken appeltjes en speklapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode kool
- 1 kruidnagel
- 1 jeneverbes
- 1 kaneelstokje
- 1 laurierblaadje
- 75 milliliter azijn
- 1 theelepel maïzena
- 25 gram suiker
- 150 gram jam naar smaak
- zout
- 4 grote speklappen
- 1 eetlepel grove mosterd
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 3 appels (elstar)
- 1 klontje boter
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk