Allergie informatie: Rode kool
Terug naar het receptIngrediënten
- rode kool voor 4 personen
- 0,5 kopje rijst
- zout naar smaak
- kaneel naar smaak
- 2 blaadjes laurier
- 4 kruidnagels
- 0,5 potje appelmoes
- klontje boter
- 1 scheut appelazijn
- suiker naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Rode kool
- Allergieen informatie