Allergie informatie: Pittige witlofschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kleine stronkjes witlof van elk ca. 100 gram
- 300 gram aardappelen
- 2 volle eetlepels mayonaise
- 2 volle eetlepels kruidenroomkaas
- 1/2 theelepel sambal oelek
- 1 eetlepel sliertjes gesneden rode ui
- 1 schijfje citroen
- 8 rode- of blauwe druiven
- zout
- naar behoefte smaakversterker
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige witlofschotel
- Allergieen informatie