Allergie informatie: Pittige spitskool a la creme
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 spitskool van ca. 1 kilo of 500 gram panklare spitskool
- 1 klein bekertje creme fraiche
- 1 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel kerriepoeder
- boter
- olie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige spitskool a la creme
- Allergieen informatie