Allergie informatie: Pittige Indische aubergines
Terug naar het receptIngrediënten
- aubergine, in plakken van ongeveer 1 centimeter dik gesneden met een kruis ingekerfd
- tamarindepasta
- voor de boemboe:
- een paar sjalotjes
- sambal, bijvoorbeeld oelek, een paar eetlepels naar smaak
- olie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige indische aubergines
- Allergieen informatie