Allergie informatie: Palak panir (spinazie met tofu)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo verse spinazie of 600 gram diepvriesspinazie (naturel)
- 200 gram tofu
- 2 uien
- 2 centimeter gemberwortel
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olie
- 2 grote tomaten
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel komijn
- 1 theelepel kurkuma
- 2 theelepel kerrie
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Palak panir (spinazie met tofu)
- Allergieen informatie