Allergie informatie: Linzensalade met kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien, in halve ringen
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 2 theelepels gemalen komijn (djinten)
- 300 gram panklare spinazie
- 1 blik linzen (400 gram), uitgelekt
- 250 gram cherrytomaten, gehalveerd
- 2 eetlepels rode-wijnazijn
- 150 gram oude kaas, verbrokkeld
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Linzensalade met kaas
- Allergieen informatie