Allergie informatie: Koreaanse gepekelde kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels zout
- 1 theelepel zout
- 1, 5 liter water
- 9 ons Chinese kool
- 6 lente-uitjes, julienne
- 5 eetlepels geraspte gember
- 2 theelepels niet te hete gemalen pepers
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Witte kool stamppot
Met witte kool, gehakt en aardappelen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - bargeera - Winterstoofpot
Met witte kool, wortels en ajuin uit Belgie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - cieske
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Koreaanse gepekelde kool
- Allergieen informatie