Allergie informatie: Komkommer in kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram komkommer
- 1 eetlepel boter
- zout
- peper
- 20 gram boter
- 1 uitje
- 2 theelepels kerrie
- 20 gram bloem
- 20,5 deciliter vocht (kookvocht aangevuld met melk)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Komkommersalade
Met komkommer, rode ui en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - bettyvandijk - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Komkommer in kerriesaus
- Allergieen informatie