Allergie informatie: Kol Kemuning
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks grote koolbladeren
- 3 stuks gekookte aardappelen (fijngemaakt)
- 250 gram rundergehakt
- 0,5 liter bouillon
- 2 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel djinten
- 2 eetlepels fijngesneden selderie
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Kol dan Udang
Met kool, garnalen en kokos uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Sambal Goreng Kol dan Telor
Met spitskool, ei, ui uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - 34533 - Sambal Goreng Kol dan Djagoeng
Met spitskool, mais en gehakt uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - 34533 - Cah Kol Cina (Chinese kool met kippenbouillon)
Met chinese kool, kippenbouillon en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Kol kemuning
- Allergieen informatie